Varför det numera heter UAP

Rapporten till Kongressen skall handla om oidentifierade luftburna fenomen (Unidentified Aerial Phenomenon) – eller UAP som förkortningen numera lyder på engelska – och myndigheterna uppmanas att lägga allt de vet på bordet senast den 25:e juni.

Värt att notera är att varken myndigheter eller andra insatta använder begreppet UFO längre. Ordet anses för belastat med associationer till flygande tefat och små gröna män.

Efter att ha förnekat det hela i decennier, tvingats nu Pentagon att erkänna att det finns något ”där ute”.

Och det är långtifrån säkert att de vill oss väl.

Ingen skall inbilla sig att bloggaren är någon UFO-fantast. Visserligen varseblev han (i början av sjuttiotalet) hur sju flygande föremål blixtsnabbt drog fram över natthimlen. Men han la locket på och tänkte att folk tror nog bara att det handlar om hjärnspöken. Och att liera sig med de knäppa UFO-jägarna har varit fullständigt uteslutet.

Frågan är vad som händer när rapporten läggs fram (och att den då har bevis för UAP-förekomst). Kommer människor Jorden runt att drabbas av panik? Hur påverkas religionern? Och vad gör ”UAPPARNA” när de förstår att vi vet?

%d bloggare gillar detta: