Fartdårarna kan fara och flyga

Enligt dagens Norra Skåne: Motormännen mätte hastigheten på en gata i Hässleholm. Högsta tillåtna hastighet är 30 km/h. Huvudanledningen till att det är max 30 är att där finns två skolor, T4-skolan och Norrängsskolan.

Totalt var det 38 förare som körde i laglig hastighet, och 74 som körde för fort.

Värsta fartsyndaren var en motorcyklist som uppmättes till inte mindre än 80 km/h på 30-vägen.

Jag är övertygad om att ”UAPPARNA” kan göra en behjärtansvärd insats: Ta med alla de hemska UFO’n som kör för fort till en annan planet, en planet som liknar Kartåsskogen – efter ödeläggelsen – med soptipp, motorbana och en helvetisk skogsskövling, för att frigöra mark för ännu fler och ännu större bilbutiker, som kränger ännu större bilar åt tillvarons alla uppblåsta meritokrater.

I samma veva kan de ta med alla Sverigedemokrater. För den som inte begriper varför kan Björn Wimans krönika i DN vara en bra vägvisare.
Det är inte otroligt att det rör sig om precis samma individer som de som skiter i trafikreglerna:

https://www.dn.se/kultur/bjorn-wiman-sds-sverige-blir-ett-isande-land-att-leva-i/

”Inte konstigt att varningsklockorna ringer när man som historielärare blir anklagad för att vilseleda elever av en politiker i ett parti som trots fleråriga löften fortfarande inte har gjort upp med sitt nazistiska förflutna”.

%d bloggare gillar detta: