Ur Bertils Bästa

I sin krönika i Norra Skåne skriver Bertil det här (på tal om fotboll i TV): Snart måste SVT bygga större studiolokaler för sina idrottssändningar. De nuvarande lokalerna räcker inte längre till. I studion sitter nästan ett halv fotbollslag med experter. Andra halvan finns på plats ute vid arenorna.

Om detta kan man enligt bloggaren tycka vad man vill, men bloggaren tycker inte om det. Räcker det inte gott och väl med två tyckare? Varför måste denna lek med en boll analyseras in till minsta tåfjutt? Kan inte pengarna användas till något bättre än att avlöna horder med (så kallade) experter?

Här spelar Anne och Erland fotboll. Skulle det mot förmodan behövas några råd är det bara att ringa till Nisse i Jakobsberg.

Han tillhörde en gång i tiden eliten i svensk fotboll. Han klarade sig alldeles utmärkt utan TV-sportens alla förståsigpåare.

%d bloggare gillar detta: