Norra Skåne och Kristianstadsbladet slås ihop

Frilagt Hässleholm fortsätter med sitt grävande:

Köpet av Skånska Dagbladet koncernen består av två faser. I den första köper Gota Media och Bonnier News Local tillsammans båda tidningarna. I den andra fasen delas tidningarna upp mellan de båda köparna vilket innebär att Kristianstadsbladet och NSk går samman i två editioner, medan Sydsvenskan och Skånska Dagbladet gör samma sak. Övertagandet sker den 1 september och under hösten kommer ett successivt samgående att ske.

http://www.frilagt.se/2021/07/08/media-affar-gor-nsk-till-en-del-av-kristianstadsbladet/

Man kan ju hoppas att de stolpskott som skriver på insändarsidan i Norra Skåne inte ingår i affären. Det sverigedemokrater, klimatförnekare, konspirationsteoretiker och SVT-hatare vräker ur sig vill man helst slippa att utsättas för. Deras helidiotiska budskap är nämligen ytterst skadligt för ”nerver” och förstånd hos känsliga tidningsläsare.