Måtte vi hinna rannsaka de ansvariga innan domedagen är här

Jag blir rasande när jag av någon anledning måste passera den hänsynslösa skogsskövling som har utförts i Kartåsskogen, öster om Skaravägen.

Hur är sådana individer egentligen funtade som kan fatta så klimatvidrigt beslut? Är det måhända brända jordens taktik de har fastnat för?

Jag hörde ett rykte att även skogen på västra sidan om Skaravägen skulle vara hotad. Men det ryktet måste väl ändå sakna grund(?)

Vi människor färdas i full fart mot avgrunden. Och när beslutsfattarna lägger tegelsten på tegelsten på gaspedalen, då är vi sannolikt snart framme vid ”the tipping point”.

Världen står i brand. Planeten har drabbats av malign feber, men beslutsfattarna låtsas som att det regnar.

Måtte vi bara hinna straffa de ansvariga innan domedagen är här.

När den dagen är här väntar kanske ett ännu värre straff (Den yttersta domen) de potentater som bär ansvar för att Apokalypsen drabbade Jorden. Då tänker jag på de individer som mot bättre vetande har drivit de vansnnesprojekt som rubbar planetens ekosystem i grunden

Om det skulle gå att rädda fortsatt mänskligt liv på Jorden genom att miljöförstörarna läser Mark Lynas böcker ”Oväder” och ”Sex grader” är höljt i dunkel.

Jag kan berätta att allt det Lynas har förutspått går i uppfyllelse. Och det handlar inte om några trevliga saker.

Men på ansvarigt håll är talgdanken ännu inte ens tänd…

%d bloggare gillar detta: