Många av oss äldre kämpar mot klimatförändringar och miljöförstörelse

Det gör vi för att vi skall lämna över en värld till de unga som det går att fortsätta att leva i.

Men då bär sig en del ungdomar åt på det här sättet – dvs super, fyller lufthavet med avgaser från fordon de absolut inte behöver, slår sönder hemvårdens bilar och fyller dikena med skräp från skräpmatsrestauranger:

Men i grund och botten tror jag att det är föräldrarnas fel att det blir så här, dvs de föräldrar som inte kan leva upp till sitt föräldraansvar.

Ett sådant ansvar visar föräldern definitivt inte genom att förse barnen med EPA-Traktorer, mopedbilar, alkoholhaltiga drycker och en massa pengar.

Mogna föräldrar skippar den där skiten som skvimpar i vinboxarna, tar cykeln och ger sig ut på stan och håller ett kärleksfullt öga på sina barn. Mogna föräldrar är mer Jomo än Fomo. De ränner inte runt på en massa fester och häftiga evenemang , lämnande sina ungdomar att klara sig bäst de kan. Mogna föräldrar finns till för sina barn, dygnet runt.

%d bloggare gillar detta: