Lidköpingsborna torde vara världssämst på att åka lokalbuss

På resan in till Resecentrum var det bara vi två – plus tre busschaufförer!!! Inte var det mycket bättre på bussen mot Skövde. Men fr.o.m. Skara var bussen näst intill fullknôkad. Lika välbesatt är det på dubbeldäckartåget mot Sundbyberg.

Det kan knappast vara coronarädsla som gör att lidköpingsborna huvudsakligen färdas i bil. Om man tittar in på Hjertbergs är det nämligen precis tjockt med folk, varav 99% saknar munskydd.

Och inte lär det bli några överfulla lokalbussar när bandyn drar igång. Men på läktarplats lär viruset spridas som en löpeld.

Men varken bomber eller granater lär kastas av denne (mest på kul) smått uppretade resenär. Fotot är taget under uppehållet på Örebro C (eller om det var i Arboga), om någon skulle få för sig att undra:

%d bloggare gillar detta: