Psykiatriker Håkan besöker Mandelmanns i Djupadal

Det här Mandelmann-programmet kan verkligen rekommenderas. Psykiatiker Håkan Andersson besöker Maries och Gustavs gård i Djupadal i Rörum.

Marie, Gustav och Håkan träffades för trettio år sedan på Gerlesborgsskolan i Bohuslän. Där blev Marie och Gustav ett par och en livslång vänskap med Håkan etablerades. Och det var där Gustav bestämde sig för att skippa läkarbanan för att istället ägna sig åt jordbruk. Håkan kom att ändra inriktning på sin läkargärning – från infektionsläkare till psykiatriker.

I programmet diskuteras Gustavs humörsvängningar – med maniska perioder efterföljda av djupa dalar. Håkan rekommenderar Gustav att försöka dämpa aktivitetslusten under topparna men att istället försöka göra mer under downperioderna.

Därtill sätter försommargrönskan i den undersköna naturen i Djupadal fart på bloggarens tynande livsandar!

För den som inte vet kan det vara bra att berätta var Håkan har sina rötter. De finns i Tidaholm såklart!!

%d bloggare gillar detta: