Rysslands fejkvalde president har fått Dumans tillåtelse att anfalla vilket land han vill

Det finns säkert de som undrar varför Putins göranden fyller denna blogg. Svaret är enkelt. Världen har inte befunnit sig i ett lika allvarligt läge sedan Hitler den 1 september 1939 inledde den tyska arméns överfall på Polen. Dessförinnan hade Tyskland mobiliserat och Hitler lät tillkännage i radio samma dag att ”Tyskland svarade på den polska beskjutningen av tyska trupper i gryningen” medan Polen i själva verket endast påbörjat sin mobilisering, för att inte provocera Tyskland.

Att då låtsas som att det regnar – det gör ingen vettig människa. Tänk bara på att en enda av Putins vätebomber kan förinta ett land stort som Frankrike…

Att Putin är ondskefull, det vet vi sedan länge. Men han tycks även ha blivit mer nyckfull och psykiskt instabil. Megalomanin har tilltagit. Allt kan hända. Även det allra värsta.

%d bloggare gillar detta: