Jonas Åkerlund i Söndagsintervjun: Jag väntar till alla extroverter har pratat klart.

Jonas Åkerlund är aktuell med en serie om svindlaren och bankrånaren Clark Olofsson, mannen utan backspegel som konsumerar folk och relationer vartefter hans liv går framåt. Och det går väldigt snabbt i huvudet på Clark och trots att han har suttit 47 år i fängelse har han hunnit med jäkligt mycket.

Men det är det där som Jonas Åkerlund säger om sig själv i början av programmet jag fastnar för: ”Jag väntar till alla extroverter har pratat klart”.

Det är det vi gör, alla introverta, vi som vill säga det som inte sällan är det som är det vettigaste, men sällan får den möjligheten eftersom scenen redan är upptagen av de som vill glänsa – men inte alltid har så mycket att komma med.

SVT om serien om Clark, med Bill Skarsgård i huvudrollen: https://www.svt.se/kultur/jonas-akerlund-det-ar-clarks-liv-och-sverige-pa-steroider

%d bloggare gillar detta: