M + L + KD tiger under det att C markerar mot den unkna SD-rasismen

https://www.dn.se/debatt/tors-inte-m-kd-och-l-markera-mot-sds-rasism/

Därför är min (Annie Lööfs) fråga ganska enkel: Ulf, Ebba och Johan, var finns de röda linjerna mot SD:s rasism?

Bara den senaste veckan har vi sett upprepade övertramp från Sverigedemokraterna. Bevis på vilka främlingsfientliga värderingar som formar deras politik. SD har lagt förslag om att utvisa människor som anses asociala. Helt utan brottsmisstanke, bara utifrån uppfattningen att någon har en ”asocial livsstil” och ”brister i sina förpliktelser mot det svenska samhället”. Sverigedemokraterna tycker också att hela familjer, mamma, mormor och lillasyster, ska kunna utvisas för att en person i familjen begår brott. Kollektiv bestraffning, främmande för en rättsstat.

SD vill se gryningsräder mot familjer på misstänkta adresser. Att polisen bryter sig in för att jaga människor på flykt och omedelbart utvisa dem. Man går till och med så långt som att föreslå att man ska riva delar av invandrartäta bostadsområden. Jämna lägenheter med marken. Dessutom pratar partiledningen, utan att skämmas, om ”kulturellt belastade” områden.

Det här är inte förslag för en bättre integration, eller för mer ordning och reda i samhället. Det här är ren och skär rasism.

Det här är inte förslag för en bättre integration, eller för mer ordning och reda i samhället. Det här är ren och skär rasism.

Annons
%d bloggare gillar detta: