Kristdemokrater bryr sig mer om den egna plånboken än om Skapelsen

En av de viktigaste åtgärderna för att rädda den biologiska mångfalden i Sverige är att införa ett skydd om minst 30 procent av representativ natur – något som diskuteras på FN-nivå och som EU redan nu uppmanar Sverige att göra. Liberalerna har ställt sig bakom det förslaget, medan M, KD och SD säger nej.

https://www.dn.se/sverige/forskare-domer-ut-hogerblockets-klimatpolitik/

Tittar man på de här fyra partierna så är det bara Liberalerna som har starka miljölöften. Men Liberalerna är samtidigt väldigt små, säger Marie Kvarnström, konsulent på Centrum för biologisk mångfald på SLU.

Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna hamnar på en bottenplacering. Deras klimatpolitik ”går bakåt”. Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna förhindrar aktivt den klimatomställning vi behöver i Sverige. De vill ta bort existerande åtgärder och vill inte ersätta dem med något som kommer att minska utsläppen

Alla skall veta att jag (bloggaren) är en kristen man, som ser allvarligt på tecken till skenhelighet.

Annons
%d bloggare gillar detta: