Det skulle behövas en kulturrevolution i Lidköpings kommunhus

I somras lyckades en rådig medborgare få kommunen att sätta tillbaka betonghindret vid Skogshyddan, hindret som skall göra att bilarna inte invaderar den unika Villa Giacominaparken och kör sönder växtligheten.

Det var nämligen just det som inträffade i somras:


Hindret åter på plats:

Men efter det några arborister hade behövt ta sig in i parken med specialfordon för att låta ”hårdfrisera” ett antal av svampsjukdom svårt drabbade bokar har ansvariga på kommunen helt sonika struntat i att återplacera betonghindret.


Dagsläget:

Jag är ingen vän av mörkblå politik (med inslag av brunt) men ett sansat regimskifte i Lidköping skulle säkert ha bidragit till en nödvändig kulturrevolution bland tjänstemännen i kommunhuset på Skaragatan.

Annons
%d bloggare gillar detta: