Sverige får helt sonika ansöka om medlemskap i Finland för att kunna komma med i NATO

Det är svårt att förstå varför polisen tillät Paludans koranbränning. Givetvis kan vem som helst få bränna både biblar och koraner i demokratiskt styrda stater.

Men polisen borde ha insett att det som skedde utanför turkiska ambassaden kan tända en farlig brand i länder där muslimer är i majoritet. Och detta kan i förlängningen hota oss svenskar (till liv och lem) och svenska intressen i världen. Redan nu kräver demonstranter i Afghanistan att Sveriges regering skall mördas.

Det verkar helkört med NATO-ansökan, men eftersom de nidbilder som presenteras av despoten Erdogan i Finland inte verkar väcka anstöt i Turkiet (sic!) får nog Sverige göra det som inläggets rubrik föreslår, dvs bli en del av Finland. Och sedan står dörren troligen vidöppen till Atlantpakten!

https://www.svt.se/kultur/finlandsk-tidning-publicerade-erdogankarikatyr

%d bloggare gillar detta: