Varför talas det så tyst om detta?

Se här: https://www.svt.se/nyheter/inrikes/nytt-svenskt-fall-efter-astra-over-65-ar

Nyheten finns på nätet, men inte i Rapportsändningarna.

Tro inte att jag vill skrämmas. Men det som verkligen skrämmer allmänheten är när samhället (inkl media) misstänks undanhålla viktiga information. Då kan stämningen bli riktigt upprörd.

70 år är kvinnan, 5 år mer än den med råge satta gräns för att överhuvudtaget behöva riskera att drabbas av den farliga biverkan till vaccinet som verkar ha sin grund i att antikroppar bildas mot en molekyl som är knuten till blodplättarna.
Hypotesen är att den här molekylen är lik antigenen som vaccinet för med sig – och att det skulle vara orsaken till att antikropparna bildas mot den.

Vissa har drabbats av livshotande cerebral venös sinustrombos – dvs blodpropp i hjärnans vensystem. Andra har drabbats av blodproppar i buken.

Alla fakta behöver upp på bordet. Jag skulle dock inte tveka en sekund att ta AstraZenecas vaccin eftersom risken att hamna på IVA är minimal, trots att virusets vektor är hämtat från en förkyld schimpans! Men just undanhållandet av fakta gör mig upprörd, och andra kanske tackar nej till vaccinet eftersom de inte vet om det även finns andra väsentliga uppgifter som ligger insvepta i medvetet utlagda dimridåer.

Jag tror att den här kvinnan litade på myndigheternas information om 65-årsgränsen. Men det påstås att det finns andra liknande fall ute i Europa, någon som inte har kommunicerats till det svenska folket.

%d bloggare gillar detta: